Bitcoin bozicnica ili da li bi htjeli primiti božičnicu u Bitcoinu?

Bitcoin bozicnica hm… da li bi vi htjeli da vas poslodavac Vam isplati božičnicu u Bitcoinu?

Trazite svog poslodavca da vam ponudi opciju isplate bozicnice u Bitcoinu

Bitcoin bozicnica isplacena u Bitcoinu!? Radite u firmi i sretnik ste kojem poslodavac za Božić isplati određeni iznos kao svojevrsnu nagradu. Da Vam se otvori opcija da mozete birati da izmedju HRK i Bitcoin bozicnice, sto bi vi odabrali u toj situaciju?

PREDNOST BITCOIN BOZICNICE tj. ZASTO UZETI BOŽIČNICU U BITCOINU

  1. Bitcoin bozicnica od 1000kn danas, moze biti 3000kn sljedece godine. Bitcoin ili ce biti 0 ili ce biti 100k ili jos vise i to u ne tako delakoj buducnosti. To je jednostavno tako. Na vama je da odlucite da li ste spremni odredeni period drzati BTC za slucaj da se cijena negativno krece kao sto je to kroz cijelu 2018. Odgadanje danas > za prosperitet sutra je kako su nasi stari gradili kuce dok jos ni nije bilo kredita kod banaka kao danas, kada svatko grca u dugovima i nitko nije spreman odgoditi trenutnu konzumaciju.
  2. Za 1000kn bozicnice u bitcoinu danas cete dobiti vise BTC nego sto ste mogli dobiti prosle godine. Puno vise. Netko ce reci da je cijena puno pala i to je tocno. Ali gledajte dugorocno jer pitanje je da li mozete preuzeti rizik ne prihvacanja i/ili kupnje Bitcoina danas ako postoji mogucnost da ce ta tehnologija preuzeti buducnost, sto je nase misljenje.
  3. Ako vam poslodavac nudi opciju davanja božičnice u Bitcoinu, to vrlo vjerovatno znaci da ce vam pomoci i oko cuvanja, edukacije i svih ostalih stvari. Zasto ne uzeti dodatnu edukaciju koja vam se u sklopu bitocin bozicnice besplatno nudi i stoji vam besplatno na raspolaganju.
  4. Zasto ne primiti bozicnicu u Bitcoinu i na sigurna nacin je pospremiti, te navedeno pokloniti vasem djetetu gdje ce ono imati pravo na navedeno kada navrsi 18 godina!? Gledajte na nacin da do sada niste imali priliku ni kupiti ni primiti Bitcoin a sada kada kao bozicni poklon mozete osigurati da bez truda dobijete Bitcoine, zasto navedeno odbiti i ne preuzeti mantru He who dares – Wins!
  5. Dobiti Bitcoin za bozicnicu je jednostavnije nego da dobijete 1000kn i onda da odlucite nekako za tih 1000kn nabaviti negdje Bitcoin, vjerujte nam. Rizik za gresku, gubitak ili krivu radnju eksponencijalno raste s svakim korakom.

Trazi svog poslodavca da Bitcoin bude opcija

Trazi svog poslodavca ili gdje god radis da omoguci Bitcoin kao opciju za Bozicnicu. Ali to neces napraviti. Znas zasto neces napraviti? Zato jer radis for the man. A the man dont give 2 $%%#% about you, tvojim zeljama i prohtjevima.
Dokazi nam suprotno i vidjet ces sta ce tvoj poslodavac rec. Vjerojatno ce komentari biti jednako opsezni i on point kao sto bi bili kada bi pitali sto misli o velikom hadron collideru. No to nije tvoj problem.
Jer ako ne trazis, neces ni dobiti, to je sigurno.

Vlasnik si tvrtke i zelis dati bozicnicu u Bitcoinu?

Pritom ti treba pomoc oko logistike, sigurnosti i cijelog procesa? Kontaktiraj nas jer mi ti stojimo na usluzi.

EDIT 7.12.2018:
Osim kriminalne gramatike na koju su nas uputili (we just don’t care), javljamo da smo u međuvremenu uveli za Frizera Djuku (www.frizerdjuka.com) protokol gdje je Frizer Đuka ponudio kao opciju svojim radnicima da biraju da li žele isplatu božičnice u HRK ili u Bitcoinima. How cool is that?
Da li je brijačnica ta…koja je postala prva firma u Hrvatskoj da nudi opciju isplate božičnice u Bitcoin-u? OMG we did it again!
LINK: https://www.facebook.com/frizerdjuka/photos/a.356912718018619/723293938047160/?type=3&theater

Get back to main blog index or get back to main CryptoDome page but whatever you do you should know that implementing Bitcoin in your company is a must in 2018.
See what we did for Frizer Djuka – www.frizerdjuka.com
bitcoin zagreb